Dansa Improvisació i

Moviment Conscient

La dansa improvisació ens connecta 

.

La dansa improvisació és una disciplina artística que permet l’expressió espontània de cadascú a través del seu cos sense estar cenyit a unes formes o moviments pre-establerts. 

.

Es parteix d’unes premises per inspirar-nos que anomenem “pautes”. Aquestes pautes però no fixen el moviment, sinó que serveixen de punt de partida per què cadascú pugui desenvolupar i explorar el seu propi moviment autèntic. Donen un marc perquè improvisar sigui més senzill. Un límit que actua com a motor creatiu, no com a constrictor. 

.

Es treballa individualment, amb parelles o en grup, el què permet desenvolupar un diàleg amb un mateix però també amb els altres, desplegant les necessitats i inquietuds expressives a cada instant.  

.

La dansa improvisació també ens permet descobrir noves possibilitats individuals i relacionals a través del moviment. Això fa que la seva pràctica ens amplii la mirada més enllà de la nostre zona de confort i ens permeti noves compressions i expansions de significats. 

.

Vols venir a conèixer i  practicar dansa improvisació? 

  • Les sessions que proposo estan obertes a tothom amb ganes de moure’s (amb o sense experiència)

  • Treballarem diferents pautes i temàtiques a través del moviment que ens serviran de punt de partida per moure’ns però també per reflexionar

  • Milloraràs la teva connexió amb el teu cos però també amb el teu ser en general (cos-emoció-ment)

  • Al expressar-te lliurement normalment es reorganitzen les emocions i els pensaments

  • El moviment es realitza escoltant el moment present, pel què es desenvolupa la capacitat d’atenció plena (com una mena de meditació en moviment)

  • Coneixeràs gent nova amb inquietuds pel desenvolupament personal i artístic.

 

Hem preparat un curs dansa improvisació organitzat en monogràfics temàtics de 3-4 sessions perquè puguis gaudir d’aquesta pràctica al teu ritme. Aquí pots veure la proposta pel curs 2020-21:

 

Setembre: Introducció a la dansa improvisació

Monogràfic 1:  El cos que es mou ·  3, 10, 17 i 24 Set

 

 

Tots els dijous de 20 a 21.30h*

Preu 60 ‎/monogràfic o 135 ‎‎/trimestre

Lloc: @lacentral_dimpas (c/ de l’Olivera 11 Girona)

 

Si no has practicat mai dansa improvisació és altament recomanable que comencis amb el primer monogràfic introductori 

 

PLACES LIMITADES!

Impro Asarrats. png.png