Rio Abierto  és un camí d’ autoconeixement i transformació personal que treballa, des d’un enfoc holístic a diferents nivells de l’ ésser, tant des dels més físics com als més subtils i energètics. El seu objectiu és habitar i expandir la potència de vida i creativitat que existeix en cadascun de nosaltres  i aconseguir una integració dels nostres cossos: físic, mental, energètic, emocional i espiritual.

El moviment ens ajuda a connectar amb la fluidesa, a afluixar les nostres rigideses i donar espai perquè el nostre món interior pugui ser expressat. Ens dóna l’ oportunitat de sortir de les nostres mecanicitats i crear noves maneres més sanes i plenes de sentir, pensar, respirar i relacionar-nos amb nosaltres mateixos i  amb tot allò que ens envolta.

En cada sessió transitem per quatre etapes essencials del desenvolupament humà; la Nutrició, l’Expressió, la Concientització i la Irradiació. Treballem  en roda grupal, amb la música, els ritmes, alternant parts guiades i altres de moviment lliure espontani.

la Marta Pineda facilita les sessions 

SETMANALS I TRIMESTRALS
Horari classe setmanal: 
dimecres de 10 a 11:30

Horari dissabtes (trimestral):   Dissabtes  de 10 a 12h  (15 Febrer, 21 Març, 23 Maig, 13 Juny). 
Preu: 145€ el trimestral, no cal matrícula.

 

inici curs 2 d'Octubre

et pots inscriure aquí 

Segueix-nos

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

La Central 

c/ Olivera 11, bxos.

17004 - GIRONA

info@lacentraldimpas.com

​©  by LES MASÓ. IMPÀS FORMACIÓ