Mindfulness per a la reducció de l’estrés i l’ansietat

Curs Intensiu de 8 setmanes.
Els dijous de 16h30 a 19h

Edicions d’aquest curs 19/20:  DESEMBRE | GENER | FEBRER

Facilita les sessions en JOAN CARLES ESPEJO

Inici del Curs Dijous dia  5 de Desembre .

Taller-sessió informativa gratuïta , dijous dia 28 de novembre a les 17:00h

 

Apunta les dates de les Vuit Sessions del Curs Mindfulness:

- Dijous 05, 12, 19, de desembre

- Dijous 02, 09, 16, 23, 30 de gener

- Dia de pràctica (la Novena Sessió):  dijous 06 de febrer

Podriem definir el Mindfulness (o l’atenció plena) com un estat d’atenció receptiu i profund que ens permet contactar amb la realitat de les coses tal com són lliures d’interpretacions, judicis, comparacions, elucubracions, fantasies, etc… Aquesta capacitat tan particular d’atendre és innata en l’ésser humà, però pot estar molt afeblida com a causa de l’estrès, l’ansietat i altres estats mentals negatius derivats molts d’ells pel tipus de vida i societat que ens ha tocat viure.

 

 

Què ens aporta Mindfulness?


En adults, l’entrenament de Mindfulness ha estat provat a nivell clínic, com una eina que millora la salut i el benestar en general. Ajuda també a les persones a pensar amb major claredat, a actuar d’una forma més compassiva i a sentir-se en un estat de major calma i serenitat, disminuint els estats d’ansietat i depressió i ajudant a gestionar el dolor crònic.


Mindfulness està cada vegada més present en centres de negoci i empreses per millorar el benestar i satisfacció dels treballadors, i també en esportistes d’elit per millorar el rendiment.

És difícil?

 


Al principi la ment divaga constantment, però amb la pràctica de l’atenció conscient aprendrem a mantenir i dirigir la nostra atenció de forma més útil i eficaç. Això ens ajudarà a sortir-nos dels recurrents hàbits mentals negatius, dels judicis i impulsos, donant espai per a una major calma i amabilitat amb nosaltres mateixos.

Ara si vols et pots inscriure des d'aquí 

I si vols saber més sobre el Mindfulness clica aquí

 

Segueix-nos

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

La Central 

c/ Olivera 11, bxos.

17004 - GIRONA

info@lacentraldimpas.com

​©  by LES MASÓ. IMPÀS FORMACIÓ