IOGA INTEGRAL

HATHA VINYASA YOGA

Sessions adreçades a gent de totes les edats que busqueu un ioga profund, que us faci connectar amb la vostra essència, amb ganes de jugar amb el cos des del nen/nena interior per anar desintegrant lentament totes aquelles capes i bloquejos fisics-emocionals que heu anat construint al llarg de la vida.

  • Si sents que et manca l’energia, aquella sensació que en la teva vida t’estàs perdent quelcom important i vols recobrar el sentit d’allò que fas.

  • Si sents que ja no controles les emocions i només trobes possibles solucions fora de tu. Si fa temps que no balles, cantes, jugues, respires amb tot el teu potencial i has perdut la consciència plena a causa d’una vida lineal.
     

  • Si tens ganes de despertar tot el teu potencial i descobrir d’una vegada qui realment ets.

 

vine a descobrir tot el que el ioga integral et pot oferir


En aquestes classes prenem com a base el Hatha Ioga, pensat per despertar de nou, reconnectar amb la respiració, descobrir tot el teu potencial energètic i desbloquejar el cos a traves de danses i exercicis dinàmics (Karanes) i el cor a través del cant de mantres i pràctiques de meditació guiada. 

Aquest ioga busca augmentar el nostre nivell de consciencia a partir del treball de postures estàtiques on descobrim els diversos nivells de profunditat als que podem arribar a través de l’atenció plena.

HORARIS 

DIMARTS  i DIJOUS 9'30h a 11h HATHA VINYASA YOGA

DIMARTS 14'30h a 16h

DIMARTS 19'30h a 21h HATHA VINYASA YOGA