top of page

FELDENKRAIS

Mètode Feldenkrais

 

El Mètode Feldenkrais® és un sistema d' aprenentatge pel qual, a través del moviment i l'atenció es descobreix una forma de moure's acord amb la biomecànica.  Aquest treball posa de manifest els hàbits posturals, alhora que ajuda a trobar nous esquemes neuromusculars i crea alternatives per millorar el moviment. És un aprenentatge actiu que permet rebaixar les tensions i aprendre a detectar-les i controlar-les, els beneficis que aporta el Mètode Feldenkrais®  són nombrosos i inclouen des d'una millora dels dolors crònics fins a una millor sensibilitat cap a nosaltres mateixos i cap al medi que ens envolta. 

  • SESSIONS D'AUTOCONSCIÈNCIA A TRAVÉS DEL MOVIMENT. (ATM)

A  les sessions (ATM), la persona facilitadora guia verbalment a les alumnes a través de seqüències de moviment que segueixen una lògica interna i funcional, acompanyades de propostes d'autoexploració relacionades amb la seqüència.

L'alumna/e desenvolupa l'atenció, la percepció, la curiositat, l'autoconeixement, realitzant un procés d'autoconsciència. Augmenta la seva capacitat d'autopercebre's, de reconèixer una millor organització per l' acció que desitgi realitzar i més enllà de la sessió viscuda, una millor organització motriu d'un mateix. 

Les sessions tenen com a  punt de partida la comodidat i la reducció d'esforç, englovant des de funcions simples fins a activitats complexes i sofisticades. 

La pràctica d'aquestes sessions amplia les opcions i possibilitats, expandeix el límits de la persona adquirint nous nivells de l'activiat física i mental.

Taller de 2 hores 30 minuts, inclou dues sessions (duess ATM) amb un descans entre mig.

Les persones inscrites a les sessions arriben puntuals, amb roba còmode, amb una manta gruixuda per millorar la comodidat durant el treball al terra. 

PROPER TALLER DATA PENDENT DE CONFIRMAR

Preu del taller  40 euros (ALUMNES LA CENTRAL)

Preu del taller 50€ (NO ALUMNES LA CENTRAL)

inscricpions : info@lacentraldimpas.com

 

places limitades

Facilita el taller Julie Flotat

Instructora Feldenkrais, ballarina, Llicenciada en Psicología.

FELDEN 24 ABRIL.png
bottom of page