FELDENKRAIS

Mètode Feldenkrais

 

El Mètode Feldenkrais® és un sistema d' aprenentatge pel qual, a través del moviment i l'atenció es descobreix una forma de moure's acord amb la biomecànica.  Aquest treball posa de manifest els hàbits posturals, alhora que ajuda a trobar nous esquemes neuromusculars i crea alternatives per millorar el moviment. És un aprenentatge actiu que permet rebaixar les tensions i aprendre a detectar-les i controlar-les, els beneficis que aporta el Mètode Feldenkrais®  són nombrosos i inclouen des d'una millora dels dolors crònics fins a una millor sensibilitat cap a nosaltres mateixos i cap al medi que ens envolta. 

  • SESSIONS D'AUTOCONSCIÈNCIA A TRAVÉS DEL MOVIMENT. (ATM)

A  les sessions (ATM), la persona facilitadora guia verbalment a les alumnes a través de seqüències de moviment que segueixen una lògica interna i funcional, acompanyades de propostes d'autoexploració relacionades amb la seqüència.

L'alumna/e desenvolupa l'atenció, la percepció, la curiositat, l'autoconeixement, realitzant un procés d'autoconsciència. Augmenta la seva capacitat d'autopercebre's, de reconèixer una millor organització per l' acció que desitgi realitzar i més enllà de la sessió viscuda, una millor organització motriu d'un mateix. 

Les sessions tenen com a  punt de partida la comodidat i la reducció d'esforç, englovant des de funcions simples fins a activitats complexes i sofisticades. 

La pràctica d'aquestes sessions amplia les opcions i possibilitats, expandeix el límits de la persona adquirint nous nivells de l'activiat física i mental.

Taller de 2 hores 30 minuts, inclou dues sessions (duess ATM) amb un descans entre mig.

Les persones inscrites a les sessions arriben puntuals, amb roba còmode, amb una manta gruixuda per millorar la comodidat durant el treball al terra. 

PROPER TALLER DISSABTE 24 DABRIL  de 10'30h a 13h

Preu del taller  40 euros (ALUMNES LA CENTRAL)

Preu del taller 50€ (NO ALUMNES LA CENTRAL)

inscricpions : info@lacentraldimpas.com

 

places limitades

Facilita el taller Julie Flotat

Instructora Feldenkrais, ballarina, Llicenciada en Psicología.