arp itza bn alta 080.JPG
ELENA MASÓ

L' Elena és ballarina, coreògrafa, productora i pedagoga. Fa les classes de dansa creativacontemporani
tècnica corporal i hipopressius.
Forma part de la Cia Impàs juntament amb la Neus.

Dansa Creativa, Contemporani, TC, Hipopressius

arp itza bn alta 013.JPG
JUDIT SALA

La JU, formada en hip hop  a diferents escoles del Gironès i Barcelonès. Actualment s’està formant en clàssic i contemporani, també ha fet tallers de modernjazz i dansa aèria. És directora de lleure i està estudiant el grau en Antropologia. Enguany imparteix classes de dansa urbana i creativa.

Dansa Creativa, Dansa Urbana

arp neus classe cont class bn 13.JPG
NEUS MASÓ

La Masoneta,  El 50% de la Cia Impàs. Ballarina, coreògrafa i pedagoga. Dóna les classes de dansa contemporània per joves. Un luxe de profe per iniciar-se al contemporani desde molt aviat. 

A La Central ens alegra la casa fent Dansa amb Nadons i Dansa Contemporània nens i joves. 

XAVI PUNSOLA IOGA.jpeg

En Xavi és instructor i professor de Ioga. A La Central imparteix  les classes de MeditacióIoga Integral Hatha Vinyasa Ioga. De tant en tant també delecta els seus fans amb tallers de Karanes.

álvaro.png

L’ Álvaro és artista multidisciplinar, artterapeuta, llicenciat en Filosofia i en Antropologia Social i Cultural. A La Central  ofereix sessions d’acompanyament individual a través de l’ArtTeràpia, i un grup setmanal de Dansa Improvisació.

_H7A8053_edited.jpg

La Romi, és  instructora i professora de Ioga, Ioga per a l'embaràs i el post-part, Ioga per a nens. Massatge herbal tailandès per a l'embaràs, el part i el suport postnatal. Imparteix classes de Ioga Flow, Hatha Ioga, Vinyasa, restauratiu, Meditació & Ioga Nidra.

A La Central facilita classes de Ioga especialitzades en la dona i les seves diferents etapes.