L' Elena és ballarina, coreògrafa, productora i pedagoga. Fa les classes de dansa creativacontemporani
tècnica corporal i hipopressius.
Forma part de la Cia Impàs juntament amb la Neus.

Dansa Creativa, Contemporani, TC, Hipopressius

La JU, formada en hip hop  a diferents escoles del Gironès i Barcelonès. Actualment s’està formant en clàssic i contemporani, també ha fet tallers de modernjazz i dansa aèria. És directora de lleure i està estudiant el grau en Antropologia. Enguany imparteix classes de dansa urbana i creativa.

Dansa Creativa, Dansa Urbana

La Masoneta,  El 50% de la Cia Impàs. Ballarina, coreògrafa i pedagoga. Dóna les classes de dansa contemporània per joves. Un luxe de profe per iniciar-se al contemporani desde molt aviat. 

A La Central ens alegra la casa fent Dansa amb Nadons i Dansa Contemporània nens i joves. 

En Xavi és instructor i professor de Ioga. A La Central imparteix  les classes de MeditacióIoga Integral Hatha Vinyasa Ioga. De tant en tant també delecta els seus fans amb tallers de Karanes.

La Marta és psicòloga, osteòpata bioenergètica, terapeuta psicocorporal i facilitadora del Sistema Rio Abierto. La vida li ha ensenyat que escoltar el cos, és escoltar l’ànima. A La Central escolta i s’escolta programant  classes setmanals i grup trimestral de Rio Abierto

La Laura acompanya amb una proposta vivencial, orgànica i integradora des del projecte de La vida en dansa.   A La Central, facilita les sessions mensuals des de la Biodansa i l’experiència de vida. A La Central, facilita les sessions mensuals des de la Biodansa i l’experiència de vida.

L’ Álvaro és artista multidisciplinar, artterapeuta, llicenciat en Filosofia i en Antropologia Social i Cultural. A La Central  ofereix sessions d’acompanyament individual a través de l’ArtTeràpia, i un grup setmanal de Dansa Improvisació.

L’Ester és professora de Dharma i Hatha ioga, astròloga, massatgista i consultora en alimentació holística.  A La Central podeu trobar-la fent classes de ioga i realitzant consultes d’astrologia, assessorament dietètic, així com sessions de massatge neuro-sedant i healthy relax amb realitat virtual. 

La Romi, és  instructora i professora de Ioga, Ioga per a l'embaràs i el post-part, Ioga per a nens. Massatge herbal tailandès per a l'embaràs, el part i el suport postnatal. Imparteix classes de Ioga Hatha Ioga, Vinyasa, restauratiu, Meditació & Ioga Nidra. A La Central facilita classes de Ioga especialitzades en la dona i les seves diferents etapes.

Me pasa una  cosa curiosa: muchas mujeres vienen a clase porque quieren ser más sexis.

Yo no sé muy bien qué es eso. Creo que para algunas, un vientre plano lo es. Para mí no. He visto muchas mujeres con el vientre plano que lo último que me parecen es atractivas. Aunque otras sí.

Te diré lo que para mi NO es sensual, y quizás un día nos pongamos de acuerdo con este asunto.

A La Central la Inés ens porta la dansa oriental i fusió. 

Segueix-nos

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

La Central 

c/ Olivera 11, bxos.

17004 - GIRONA

info@lacentraldimpas.com

​©  by LES MASÓ. IMPÀS FORMACIÓ